Voetbalverzamelaars-beurs VII

De zevende Voetbalbeurs op 13.01.18 bij Telstar in Velsen-Zuid werd in twee zalen gehouden. De beurs werd druk bezocht en het was vooral weer enorm gezellig. Vast en zeker een gevolg van de komst van de vele trouwe bezoekers en standhouders die elkaar als oude vrienden begroetten. Net als bij de vorige beurs werd er door NH Radio Sportcafé o.l.v. Leo Driessen live uitgezonden en dat zorgde voor extra roering.

Arthur Numan en Ruud Suurendonk waren de eregasten.
Het was opnieuw genieten van een goed gesprek van David Endt, top-sport-interview-man met Numan en Suurendonk over hun gedeelde passie; voetbal. Er kwamen weer zaken aan bod, die nog niet eerder aan bod waren gekomen.

Arthur Numan (Heemskerk, 1969) is een Nederlands voormalig voetballer. Hij won als speler van PSV één keer het Nederlands landskampioenschap en in dienst van Glasgow Rangers drie keer dat van Schotland. Numan was van 1992 tot en met 2002 ook international in het Nederlands voetbalelftal, waarvoor hij 45 interlands speelde.

Ruud Suurendonk (Amsterdam, 1943) is een Nederlandse oud-voetballer. Hij speelde onder meer bij Ajax en is na zijn actieve voetballoopbaan trainer geworden. Hij speelde zowel in de verdediging, op het middenveld als in de aanval.


|| Copyright © 2014 - 2023 Voetbalverzamelaarsbeurs ||