Voetbalverzamelaars-beurs III
Groot succes en gezelligheid

De derde Voetbalverzamelaars-beurs op 9 januari was een groot succes. Al bij aanvang waren er veel bezoekers. De sfeer was warm en gezellig. Standhouders en bezoekers namen, tussen het speuren, genieten en zakendoen door, ruim de tijd om met elkaar te praten.

Simon Kistemaker te gast

Oud betaald voetbaltrainer, Simon Kistemaker was te gast. Hij werd door sportjournalist David Endt geïnterviewd over zijn spelers- en trainerscarrière en zijn samenwerking met vriend Henk van Dorp, oud scout van Ajax, sc Telstar en fc Haarlem. Kistemaker vertelde nog een paar prachtige anecdotes. Het werd een geanimeerd gesprek tussen de twee coryfeeën, waar de zaal duidelijk van genoot.
In het voorjaar van 2016 komt een boek over hem uit dat is geschreven door Yoeri van den Busken, redactielid van Voetbal International.

Staantribune

De organisatie was verheugd om voor het eerst het blad Staantribune, hét magazine over voetbalcultuur, als één van de standhouders te ontvangen. De artikelen in Staantribune gaan juist over meer dan alleen de negentig minuten binnen de lijnen. Dit blad besteedt bijvoorbeeld ook veel aandacht aan supportersculturen. Lees hier hun artikel over Telstar

 


|| Copyright © 2014 - 2023 Voetbalverzamelaarsbeurs ||